Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a ajuns în comă la spital, după ce a băut ierbicid | A confundat recipientul cu o sticlă cu bere

Un bărbat a ajuns în comă la spital, după ce a băut ierbicid | A confundat recipientul cu o sticlă cu bere

Un bărbat din județul Mureș a ajuns de urgență la spital, după ce a băut dintr-o sticlă ce conținea o substanță chimică. El a confundat recipientul cu ierbicid, cu o sticlă de bere. Medicii sunt rezervați cu privire la starea lui de sănătate.

Un bărbat a ajuns în comă la spital, după ce a băut ierbicid | A confundat recipientul cu o sticlă cu bere
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    07 Mai 2024   •   18:35

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, din satul Iclandu Mare, județul Mureș, se deplasa cu câțiva prieteni spre o localitate învecinată. 

Pe drum, aceștia s-au oprit să bea. Din greșeală, bărbatul de 60 de ani a confundat un recipient în care se afla ierbicid, cu sticla cu bere

Fără să-și dea seama, a băut cu sete din substanța otrăvitoare. Pe drum, acesta a început să se simtă rău.

Unul dintre prietenii săi l-a dus acasă, însă, din cauză că a început să se simtă din ce în ce mai rău, familia acestuia a chemat o ambulanță.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital, iar acum se află în comă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.

”Până la sosirea ambulanței polițiștii i-au acordat acestuia primul ajutor ulterior acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureș, notează Știrile Pro TV.

×
Subiecte în articol: barbat mures bere coma spital
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close