Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit după o partidă de vânătoare, în județul Arad. A fost împușcat din greșeală | Al doilea incident de acest fel într-o săptămână

Un bărbat a murit după o partidă de vânătoare, în județul Arad. A fost împușcat din greșeală | Al doilea incident de acest fel într-o săptămână

Un bărbat de 41 de ani a murit la spital după ce a fost împușcat din greșeală de un coleg de vânătoare, pe un fond privat, în noaptea de sâmbătă spre duminică în județul Arad.

Un bărbat a murit după o partidă de vânătoare, în județul Arad. A fost împușcat din greșeală | Al doilea incident de acest fel într-o săptămână
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    20 Feb 2022   •   12:21

La finalul aprtidei, unul dintre vânători nu a respectat procedura de depunere în rastel a armelor și muniției. Bărbatul nu a scos gloanțele de pe țeava armei, pe care a introdus-o încărcată în teacă.

Arma a fost preluată de către victimă și un amic al său. Cei doi s-au urcat într-o mașină și au intenționat să plece la drum. În acel moment, arma s-a descărcat accidental.

Victima a fost rănită într-o zonă puternic vascularizată, între femur și coapsă, și a pierdut foarte mult sânge. Prietenii i-au aplicat un garou improvizat până la sosirea ambulanței. Când medicii au ajuns la victimă, aceasta a intrat în stop cardio-respirator și a decedat înainte ca salvarea să plece spre spital.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru ucidere din culpă și uz de armă, fără drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș.

În urmă cu aproximativ 5 zile, un alt bărbat din Timiș a decedat la o partidă de vânătoare după ce a fost împușcat de nașul său, care îl confundase cu un animal.

×
Subiecte în articol: impuscat barbat vanatoare Arad
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close