Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum a fost jefuit un bărbat de 10.000 de euro, în timpul unei partide de amor, în Piteşti

Cum a fost jefuit un bărbat de 10.000 de euro, în timpul unei partide de amor, în Piteşti

Un pakistanez a fost jefuit de 10.000 de euro, în timpul unei partide de amor avute în Pitești. Polițiștii au reținut mai multe persoane.

de Ioana Mircea    |    07 Mai 2023   •   17:43

Un bărbat de 27 de ani, alături de două femei, una în vârstă de 21 de ani și alta de 17 ani, sunt bănuiți că au tâlhărit un cetățean pakistanez de 33 de ani.

Cei trei i-ar fi furat o borsetă cu 10.000 de euro, într-un apartament din Pitești. Se pare că pakistanezul obișnuia să plătească femei în schimbul unor servicii sexuale. Așa a încercat să facă și de această dată, însă a fost jefuit.

Se pare că una dintre fete a furat borseta cu 10.000 de euro a bărbatului, iar ceilalți doi complici i-au pulverizat acestuia spray lacrimogen, în ochi.

Citește și: Profesor de sport din Craiova, arestat pentru proxenetism. A folosit metoda ”lover boy” și a încasat zeci de mii de euro

Polițiștii din Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind o tâlhărie calificată.

"În seara zilei de 22 ianuarie a.c., bărbatul, împreună cu o tânără de 21 de ani și o fată de 17 ani, toți din București, în baza unei înțelegeri prealabile, ar fi deposedat prin acte de violență un bărbat de 33 de ani, cetățean pakistanez, de o borsetă ce conținea suma de 10.000 de euro, banii furați fiind ulterior împărțiți între cei trei.

Vineri, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia", potrivit Inspectoratului Poliției Județene Argeș.

Anterior, tânăra de 21 de ani fusese reținută pentru 24 de ore, după care s-a dispus cercetarea acesteia sub control judiciar. De asemenea, și fata de 17 ani a primit control judiciar pentru 60 de zile.

×
Subiecte în articol: Pitești IPJ Argeș Poliția Română
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close