Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat la un pas de moarte, trimis de UPU Satu Mare, cu No-Spa, acasă. Omul a fost operat de urgență ulterior

Un bărbat la un pas de moarte, trimis de UPU Satu Mare, cu No-Spa, acasă. Omul a fost operat de urgență ulterior

Un bărbat aflat la un pas de moarte, care acuza dureri grave abdominale, a fost trimis acasă de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare cu o rețetă cu No-Spa. Omul a fost ulterior operat de urgență.

Un bărbat la un pas de moarte, trimis de UPU Satu Mare, cu No-Spa, acasă. Omul a fost operat de urgență ulterior
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    21 Oct 2023   •   13:45

Un pacient din zona localității Tășnad din județul Satu Mare a depus ieri plângere împotriva unui medic din cadrul UPU Satu Mare după ce a reclamat că a fost consultat superficial și trimis acasă, ulterior fiind operat de urgență.

Potrivit acestuia, în data de 11 octombrie în jurul orei 15.00 s-a prezentat la UPU cu dureri abdominale, a fost consultat de către doamna doctor, i s-a făcut o ecografie, EKG, după care a fost trimis acasă cu recomandarea să se adreseze unui gastroenterolog. A primit şi o rețetă cu No-Spa şi alte medicamente.

Citește și: Medic arestat pentru că venea din când în când la muncă și încasa un salariu de zeci de mii de lei, în Neamț

"Am venit la Urgenţe cu durere de stomac, mi-au dat două perfuzii au zis: puteţi să mergeţi acasă să faceţi programare la gastro. Am mers acasă şi la 23.00 nu am mai rezistat de durere”, a spus pacientul.

Astfel că s-a dus la Unitatea de Primiri Urgențe din Tășnad, în jurul orei 23.00, a primit o perfuzie. În tot acest timp i s-a umflat abdomenul. Medicul de la Tășnad a chemat ambulanța ca să îl transporte la spitalul din Satu Mare, unde a fost operat de urgență cu diagnosticul de ocluzie intestinală.

"Puteam să mor. Bine că mai sunteţi în viaţă, mi s-a spus după operaţie”, a afirmat pacientul, potrivit portalsm.ro.

×
Subiecte în articol: Satu Mare spital
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close