Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat cu permisul anulat s-a drogat şi a mers cu maşina să se programeze la examenul auto, în Bistriţa

Un bărbat cu permisul anulat s-a drogat şi a mers cu maşina să se programeze la examenul auto, în Bistriţa

Un tânăr dintr-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud, care avea permisul anulat de trei ani, s-a drogat şi apoi a mers cu maşina să se programeze la examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Un bărbat cu permisul anulat s-a drogat şi a mers cu maşina să se programeze la examenul auto, în Bistriţa
Sursa foto: Facebook | Politia Romana
de Alin Tarnovschi    |    05 Oct 2023   •   15:10

Tânărul din comuna Dorolea a rămas fără permisul de conducere în anul 2020, atunci când autorităţile au decis să îl anuleze.

Ieri, 3 octombrie 2023, bărbatul în vârstă de 30 de ani trebuia să ajungă la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bistriţa pentru a-şi face programare la examenul auto.

Înainte de a pleca cu maşina la drum, chiar dacă nu avea permis, tânărul ar fi consumat şi substanţe interzise. Astfle, în apropiere de sediul SPCRPCIV Bistriţa, el a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei, notează bistriteanul.ro.

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce vehiculele pe drumurile publice din anul 2020. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind  negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive", se arată într-o informare a IPJ Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close