Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a ajuns direct la psihiatrie, după ce s-a bălăcit într-o fântână proaspăt reabilitată din Timişoara

Un bărbat a ajuns direct la psihiatrie, după ce s-a bălăcit într-o fântână proaspăt reabilitată din Timişoara

La doar o zi de la repunerea în funcțiune a "Fântânii cu Pești" din Piața Victoriei din Timișoara, un bărbat a decis să-i facă și o inaugurare, spre indignarea celor din jur. Iată imaginile.

Un bărbat a ajuns direct la psihiatrie, după ce s-a bălăcit într-o fântână proaspăt reabilitată din Timişoara
Sursa foto: Captură video opiniatimişoarei.ro
de Claudia Popovici    |    20 Noi 2022   •   17:27

Incidentul a avut loc aseară la "Fântâna cu Pești", un loc emblematic din Piața Victoriei, din Timişoara.

În ciuda frigului de afară, individul, în vârstă de 58 de ani, s-a dezbrăcat şi a intrat în apă din fântână, spre indignarea celor care se plimbau prin centrul oraşului. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bălăceala nu a durat mult. După un apel la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care a intervenit imediat. 

La fața locului a ajuns și o echipă medicală, pentru a se asigura că bărbatul nu va suferi de hipotermie.

Ulterior, el a fost dus la Spitalul de Psihiatrie. 

„Polițiștii locali care patrulau în zona centrală au fost sesizați aseară, în jurul orei 18.15, că un bărbat face baie în fântâna cu pești din Piața Victoriei.

Aceștia l-au preluat și l-au predat unui echipaj al ambulantei sosit la fata locului. Bărbatul de 58 de ani, din Timișoara, a fost transportat la clinica de psihiatrie de pe strada Iancu Văcărescu pentru investigații, fiind însoțit de un echipaj al politiei locale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara. 

Fântâna a fost construită în anul 1957, iar la început avea o formă de stea cu cinci colțuri pe care erau așezați peștii din bronz.

Ea a fost redeschisă vineri, 18 noiembrie, la trei ani de când a fost semnat contractul de peste 130.000 de euro pentru reabilitare, notează presa locală. 

×
Subiecte în articol: fantana Timisoara barbat arestat poliție
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close