Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Braşov, prins în flagrant în timp ce încerca să vândă ilegal arme letale

Bărbat din Braşov, prins în flagrant în timp ce încerca să vândă ilegal arme letale

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă ilegal arme letale. Din primele cercetări, armele ar fi fost comercializate după ce acesta le procura de la alte persoane care le confecționau și le asamblau artizanal.

Bărbat din Braşov, prins în flagrant în timp ce încerca să vândă ilegal arme letale
Sursa foto: getty images | AleksandarGeorgiev
de Ştefan Petrică    |    01 Feb 2023   •   10:53

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Brașov au efectuat 13 percheziții la domiciliul mai multor indivizi, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Aceștia au descoperit mai multe bunuri, printre care arme, muniție și carne de vânat.

Mai mult, în vederea cercetărilor, au fost ridicate două autoturisme și au fost puse în aplicare 13 mandate de aducere emise pe numele persoanelor percheziționate.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov continuă activitățile procedurale, în vederea probării întregii activități infracționale, în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propusă soluție legală.

Citește și:Încărcător cu gloanțe, găsit într-un utilaj de deszăpezire. Un angajat al primăriei Ponoarele din Mehedinți a chemat Poliția

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, precum și de cel al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov.

×
Subiecte în articol: prins în flagrant arme Brașov
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close