Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat prins cu mâna în pantaloni, într-un parc plin cu copii, în Bacău: "Vă rugăm să alertaţi Poliţia!"

Bărbat prins cu mâna în pantaloni, într-un parc plin cu copii, în Bacău: "Vă rugăm să alertaţi Poliţia!"

Un bărbat a fost prins cu mâna în pantaloni, în această după-amiază, într-un parc din Bacău în care se aflau numeroşi copii şi părinţi.

Bărbat prins cu mâna în pantaloni, într-un parc plin cu copii, în Bacău: "Vă rugăm să alertaţi Poliţia!"
Sursa foto: Getty Images | Motortion
de Georgiana Adam    |    08 Aug 2021   •   23:09

Bărbatul a fost văzut de o persoană care se afla în parcul din Bacău, acolo unde numeroşi copii se jucau. Persoana a alertat Poliţia, astfel că doi agenţi au ajuns în zonă şi au început să îl supravegheze pe suspect.

La un moment dat, în timp ce se afla în apropierea copiilor, bărbatul şi-a băgat mâna în pantaloni, astfel că poliţiştii au încercat să îl imobilizeze.

Suspectul a luat-o la fugă când i-a văzut pe poliţişti, iar după o cursă de câteva sute de metri, agenţii l-au pus la pământ pe individ şi l-au încătuşat.

El a fost transportat şi internat la Spitalul de Psihiatrie.

"Spunem cu mândrie că încă există polițiști de elită. Astăzi, colegii noștri, Durloi Alexandru și Solomon Constantin, din cadrul Secției 1 Poliție Bacău, au fost sesizați despre faptul că o persoană de aproximativ 40 de ani se află în proximitatea unui parc pentru copii și se manifestă într-un mod destul de suspicios.

Colegii noștri s-au deplasat imediat la locul indicat unde au reușit să identifice numaidecât persoana descrisă care se afla "cu mâna în pantaloni" și care a început să fugă la vederea acestora. După o cursă de aproximativ 500 de metri, colegii noștri au reușit să-l prindă și să-l încătușeze pe bărbatul cu pricina.

Față de acesta s-a deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și totodată, a fost condus la Spitalul de Psihiatrie unde a fost și internat pentru investigații de specialitate. Pe această cale, vă rugăm să alertați organele de poliție în momentul în care observați asemenea persoane cu comportament ciudat, pentru a avea un viitor mai bun pentru copiii noștri.

Viitorul ne aparține!", se arată în postarea de pe pagina de Facebook - Sindicatul Europol.

Spunem cu mândrie că încă există polițiști de elită. Astăzi, colegii noștri, Durloi Alexandru și Solomon Constantin, din...

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 8 august 2021

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close