Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a furat băuturi alcoolice în valoare de 2.500 de euro, dintr-un magazin din Braşov. Un martor a sunat la 112

Un bărbat a furat băuturi alcoolice în valoare de 2.500 de euro, dintr-un magazin din Braşov. Un martor a sunat la 112

Un bărbat a fost prins de poliţiştii din Braşov, în timp ce îşi căra prada, mai multe sticle de băuturi alcoolice, furată dintr-un magazin într-un coș de cumpărături. Prejudiciul este de 2.500 de euro.

Un bărbat a furat băuturi alcoolice în valoare de 2.500 de euro, dintr-un magazin din Braşov. Un martor a sunat la 112
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   17:20

Potrivit Jandarmeriei, incidentul a avut loc sâmbătă. Un brașovean a sunat la 112 pentru a anunța faptul că un bărbat plimbă pe stradă un cărucior de cumpărături în care erau mai multe sticle cu băuturi alcoolice și unelte pentru construcții.

Ajunși la fața locului, jandarmii au descoperit un bărbat în vârstă de 41 de ani care corespundea descrierii făcute la 112.

Întrebat de proveniența produselor bărbatul a spus că "le furase dintr-o magazie, iar o parte dintre acestea reușise să o vândă”.

Jandarmii au întocmit „documentele de sesizare pentru săvârșirea faptei de furt, iar persoana a fost predată polițiștilor pentru continuarea cercetărilor”.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close