Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr și-a omorât mama cu toporul, la Runcu. Bărbatul avea deseori vedenii

Un tânăr și-a omorât mama cu toporul, la Runcu. Bărbatul avea deseori vedenii

Un bărbat din Runcu, județul Gorj, și-a ucis mama în această noapte, cu un topor. Individul este cunoscut cu probleme psihice.

Un tânăr și-a omorât mama cu toporul, la Runcu. Bărbatul avea deseori vedenii
Sursa foto: hepta
de Gabriela Mladin    |    10 Aug 2021   •   09:51

Surse Antena 3 spun că tânărul, în vârstă de 30 de ani, era bolnav psihic și era dependent de băuturile alcoolice. Astfel încât alcoolul combinat cu tratamentul îi făcea mai mult rău decât bine. Avea deseori vedenii. 

Asta s-a întâmplat și în această dimineață, în jurul orei 05:00, când a plecat hotărât să dea foc solariilor vecinului, crezând că acolo se află șerpi. Mama lui a încercat să îl oprească, moment în care el a lovit-o cu un topor în zona capului. Femeia are mai multe lovituri, însă cea din zona gâtului i-a secționat carotida și i-a fost fatală. 

Bărbatul fusese plecat în Germania la muncă, însă s-a întors după doar trei zile, pentru că nu a găsit pe nimeni să îl angajeze. Ajunsese în România acum două zile.

În trecut, tânărul a mai comis alte agresiuni. Astfel că medicii, în urma unei expertize psihiatrice, au dispus internarea lui în Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, considerându-l un pericol în libertate. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu trei luni, însă magistrații nu au emis până acum ordonanța de privare de libertate, astfel încât bărbatul să fie internat. 

Polițiștii au fost anunțați de vecin care au auzit scandalul, neștiind că femeia este moartă. Când au ajuns la fața locului, agenții au găsit-o pe femeie în șanț, fiul acesteia fiind lângă ea. 

×
Subiecte în articol: Runcu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close