Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat protestează de aproape 24 de ore pe un stâlp din Cerneţi, în Mehedinţi | Nici propria mamă nu l-a convins să renunţe

Un bărbat protestează de aproape 24 de ore pe un stâlp din Cerneţi, în Mehedinţi | Nici propria mamă nu l-a convins să renunţe

Autorităţile sunt în alertă în judeţul Mehedinţi, unde un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a urcat pe un stâlp noaptea trecută şi ameninţă că se aruncă de acolo.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2023   •   13:54

Negociatorii şi echipele de intervenţie încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare de aproape 24 de ore.

Protestatarul se află pe un stâlp situat în extravilanul oraşului Cerneţi. La faţa locului se află echipe multiple de salvatori. Au intervenit ISU, ambulanţa, dar şi poliţia, iar echipajele încearcă să îl convingă pe bărbat să coboare de pe stâlp.

De asemenea, o parte a familiei bărbatului a venit la faţa locului, vorbim despre sora, cumnatul şi mama sa.

Între timp a rămas doar mama protestatarului la faţa locului, însă nici femeia nu a reuşit să îl convingă pe bărbat să coboare. Mai mult, în urma discuţiilor purtate cu mama sa, bărbatul a urcat câţiva metri pe stâlpul de electricitate.

Autorităţile vor rămâne la faţa locului până când vor reuşi să îl convingă pe bărbat să coboare.

Bărbatul a mai făcut un astfel de gest şi în luna iunie a acestui an, când a stat mai mult de 27 de ore pe acelaşi stâlp.

 

×
Subiecte în articol: protest judeţul mehedinţi
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close