Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost lovit de mașină, iar altul a fost purtat zeci de metri pe capotă, după o șicanare în trafic. Șoț și șoție au vrut "să le dea o lecție", în Sibiu

Un bărbat a fost lovit de mașină, iar altul a fost purtat zeci de metri pe capotă, după o șicanare în trafic. Șoț și șoție au vrut "să le dea o lecție", în Sibiu

Caz șocant în Sibiu unde un bărbat a fost purtat câțiva zeci de metri pe capota unei mașini, după o șicanare în trafic.

Un bărbat a fost lovit de mașină, iar altul a fost purtat zeci de metri pe capotă, după o șicanare în trafic. Șoț și șoție au vrut "să le dea o lecție", în Sibiu
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Ioana Mircea    |    20 Noi 2022   •   15:19

Ieri, în jurul orei 23,55, în municipiul Sibiu, în timp ce conduceau două autoturisme pe strada Constituției, între doi conducători auto, o femeie în vârstă de 40 de ani, din jud. Sibiu, respectiv un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Olt, s-ar fi produs o șicanare.

După ce au oprit la semaforul din intersecția cu strada 9 Mai, pasagerul din mașina condusă de femeie, un sibian în vârstă de 43 de ani, și șoferul celuilalt autoturism au coborât din mașini, după care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului.

Pentru a aplana conflictul, din mașina condusă de șofer a coborât prietenul acestuia, un sibian de 35 de ani .”A coborât și el din mașină pentru a aplana starea conflictuală, poziționându-se împreună cu prietenul său în fața celuilalt autoturism la volanul căruia se afla femeia. În acest moment, femeia ar fi accelerat conducând spre cei doi bărbați, lovindu-l pe șofer în zona membrelor inferioare și acroșându-l ușor pe pasager”, descriu polițiștii sibieni.

Numărul infracțiunilor nu s-a oprit aici. După ce i-a lovit cu mașina pe cei doi prieteni, femeia a coborât de la volan, unde a urcat apoi soțul ei. Acesta a accelerat spre celălalt pasager pe care, nici mai mult, nici mai puțin, l-a luat pe capotă. ”Ar fi demarat spre pasagerul din cealaltă mașină, l-ar fi lovit, l-ar fi purtat pe capotă câțiva zeci de metri, după care ar fi virat brusc, bărbatul căzând pe partea carosabilă, iar șoferul continuându-și deplasarea”, mai descriu polițiștii.

De la bal la spital

Cele patru persoane au fost identificate ulterior la spital. Conducătorul auto și pasagerul din mașina sa au primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgență polițiști de investigații criminale și polițiști criminaliști din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Sibiu, însoțiți de procuror criminalist, în urma cercetărilor efectuate conturându-se suspiciunea rezonabilă privind comiterea infracțiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmând ca, în urma anchetei, să fie stabilite cu exactitate toate circumstanțele săvârșirii faptelor în vederea aplicării măsurilor legale în consecință, potrivit turnulsfatului.ro.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Horoscop 1 octombrie 2023. Gemenii primesc bani
x close