Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat care a rămas fără permis din cauza alcoolului a mers să dea examenul auto după ce a dat pe gât un păhărel de tărie

Un bărbat care a rămas fără permis din cauza alcoolului a mers să dea examenul auto după ce a dat pe gât un păhărel de tărie

Un bărbat din Dolj, dornic să ia din nou permisul de auto, a găsit o metodă stranie pentru a-şi face curaj să meargă la examen.

Un bărbat care a rămas fără permis din cauza alcoolului a mers să dea examenul auto după ce a dat pe gât un păhărel de tărie
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    17 Noi 2022   •   14:02

Pentru că avea emoţii, bărbatul de 40 de ani a decis s-a gândit să dea pe gât un păhărel. 

A fost testat la proba practică de poliţistul examinator şi s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Culmea, doljeanul a rămas fără permis, tot din cauza alcoolului, când a fost prins conducând sub influenţa substanţelor interzise, potrivit observatornews.ro.

"În dimineața zilei de 17.11.2022, în jurul orei 08:30, un polițist examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj a constatat că un candidat cu vârsta de 40 ani, din comuna Amărăștii de Jos, județul Dolj, emana halena alcoolică în timpul examinării practice pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Candidatul a fost declarat respins la proba practică pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

De menționat faptul că bărbatul posedase în trecut permis de conducere pentru această categorie, însă acesta îi fusese anulat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice", se arată în comunicatul Poliţiei.
 

×
Subiecte în articol: permis auto Dolj alcool
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close