Antena 3 Actualitate Locale Un bărbat de 60 de ani a căzut de la etajul 4 al blocului, în Reşiţa. Vecinii exclud ipoteza sinuciderii

Un bărbat de 60 de ani a căzut de la etajul 4 al blocului, în Reşiţa. Vecinii exclud ipoteza sinuciderii

de Vali Popovici    |    17 Aug 2021   •   14:29
Un bărbat de 60 de ani a căzut de la etajul 4 al blocului, în Reşiţa. Vecinii exclud ipoteza sinuciderii
Sursa foto: Antena 3

O tragedie a avut loc marţi, la prânz, la Reşiţa, unde un bărbat a căzut pe geamul apartamentului de la etajul patru.

Mai mulți locuitori dintr-un bloc din Reșița au sunat îngroziți la 112, ca să anunțe că un bărbat a căzut pe geam de la etajul patru.

La fața locului a sosit un echipaj al Ambulanței, dar medicul nu a mai putut face altceva decât să constate decesul omului.

Vecinii spun că e exclus ca bărbatul de 60 de ani să se fi sinucis

Vecinii spun că este exclus ca bărbatul de aproximativ 60 de ani, care a căzut pe geam de la etajul patru, să se fi sinucis. 

Victima locuia împreună cu soția și o fiică. El lucra la CFR, ca şef de birou, soţia este asistentă medicală, iar fata - studentă.

Bărbatul era cardiac şi se crede că i s-a făcut rău în casă

Oamenii spun că bărbatul era cardiac, nu s-a simţit bine în ultimele zile, iar marţi s-a simțit mai rău încă de dimineață. 

Din primele informaţii, se presupune că acestuia i s-a făcut rău în casă din cauza căldurii, ar fi ieşit la geam şi probabil a leşinat şi a căzut peste pervaz.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close