Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat român, accidentat mortal de un cetăţean slovac pe un drum din Satu Mare. Individul a fugit de la locul faptei

Bărbat român, accidentat mortal de un cetăţean slovac pe un drum din Satu Mare. Individul a fugit de la locul faptei

Un cetăţean slovac a accidentat mortal, astăzi, un bărbat pe un drum din judeţul Satu Mare şi a ieşit din ţară prin vama Petea, părăsind locul accidentului. Individul a fost identificat şi a fost dat în urmărire internațională în Ungaria, Slovacia și Austria.

Bărbat român, accidentat mortal de un cetăţean slovac pe un drum din Satu Mare. Individul a fugit de la locul faptei
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    08 Noi 2022   •   19:24

Potrivit IPJ, poliţia a fost sesizată în această dimineaţa despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Naţional 19 A, între localitățile Satu Mare şi Dorolţ, în urma căruia o persoană ar fi decedat.

Potrivit presei locale victima este un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Dara, județul Satu Mare.

Impactul a fost atât de puternic încât victima a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Alarma la 112 a fost dată de un alt participant la trafic care a văzut trupul neînsuflețit căzut în șanțul de pe marginea drumului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbat român accidentat mortal de un cetăţean slovac, pe un drum din Satul Mare. Individul a fugit de la locul faptei 

"În fapt, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 20,30, un bărbat de 58 de ani, cetăţean slovac, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe direcția de mers Satu Mare-Petea, ar fi accidentat un bărbat de 43 de ani, domiciliat în localitatea Dara care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă.

Din nefericire, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul pietonului. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără acordul poliţiei", precizează sursa citată.

Şoferul vinovat a fost identificat şi dat în urmărire internațională în Ungaria, Slovacia și Austria.

"În urma mobilizării tuturor poliţiştilor rutieri şi a efectuării cercetărilor care s-au impus, precum şi a administrării materialului probator existent, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi părăsit teritoriul României în jurul orelor 20:45, prin Punctul de Trecere al Frontierei cu Ungaria, aflat în localitatea Petea, având ca posibilă destinație Slovacia.

În prezent, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare desfășoară activități de colaborare cu autorităţile din Ungaria, Austria şi Slovacia, în vederea identificării conducătorului auto", menţionează informarea transmisă de IPJ Satu Mare, citat de presasm.ro

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

×
Subiecte în articol: barbat accident mort Satu Mare
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close