Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a sărit dintr-o maşină, pe autostrada A1 Deva - Nădlac, după ce s-ar fi certat cu soţia

Un bărbat a sărit dintr-o maşină, pe autostrada A1 Deva - Nădlac, după ce s-ar fi certat cu soţia

Un bărbat a sărit dintr-o maşină, pe autostrada A1 Devă-Nădlac, după ce s-ar fi certat cu soţia, aflată la volan. Bărbatul a fost găsit în comă de echipajele de salvare şi transportat de urgenţă la spital.

de Andreea Borboros    |    28 Sep 2023   •   14:22

Totul s-a petrecut ieri, iar incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere de pe autostradă. Pe imagini se poate observa cum, la un moment dat, bărbatul cade din maşina aflată în mers şi care circula, cel mai probabil, cu o viteză de peste 100 de km/h.

În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit, fiind găsit în comă de echipajele medicale. El a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde medicii au început manevrele de resuscitare.

"La data de 27 septembrie, în jurul orei 11:36, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac au fost sesizați, despre un bărbat, cetățean francez, care ar fi căzut dintr-un autoturism, în mers.

Persoana a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și evaluarea stării sale.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale", se arată într-o informare a IPJ Arad.

×
Subiecte în articol: Autostrada A1 Deva - Nădlac Arad
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close