Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a scris injurii pe peretele blocului fostei iubite, după ce a fost părăsit | S-a ales cu amendă și cu un perete de zugrăvit

Un bărbat a scris injurii pe peretele blocului fostei iubite, după ce a fost părăsit | S-a ales cu amendă și cu un perete de zugrăvit

În epoca tehnologiei și a rețelelor de socializare, un bărbat din Piatra-Neamț a ales să-și denigreze fosta iubită într-un mod inedit. Nu i-a scris mesajele pe wall, ci pe zidul blocului în care locuiește femeia. Polițiștii locali l-au amendat și l-au pus să șteargă mesajul.

Un bărbat a scris injurii pe peretele blocului fostei iubite, după ce a fost părăsit | S-a ales cu amendă și cu un perete de zugrăvit
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    17 Ian 2023   •   10:27

Un bărbat din Piatra Neamţ s-a certat cu iubita sa, iar aceasta ar fi vrut să se despartă de el. Pentru că nu a acceptat sub nicio formă decizia fetei, tânărul a găsit o metodă drastică de a se răzbuna din dragoste.

Acesta a mers în fața blocului în care locuiește fata şi a scris în mai multe rânduri mesaje obscene pe pereții imobilului.

Pentru a se asigura că mesajul nu dispare rapid de pe bloc, acesta a folosit spray şi vopsea de culoare roşie.

Faptele bărbatului ar fi fost surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă, iar imaginile au fost ridicate de către polițiștii locali din Piatra Neamț.

Făptașul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei, în plus, a fost nevoit să șteargă mesajele scrise și să lase pereții blocului în starea în care erau înainte de a comite gestul extrem.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț injurii amenda
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close