Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Sibiu s-a îmbogăţit cu 50.000 de euro după ce a furat bunuri de la locul de muncă şi le-a dus la amanet

Un bărbat din Sibiu s-a îmbogăţit cu 50.000 de euro după ce a furat bunuri de la locul de muncă şi le-a dus la amanet

Un bărbat din Sibiu s-a îmbogățit cu 50.000 de euro în doar două luni după ce a furat mai multe bunuri de la muncă şi le-a dus la amanet.

Un bărbat din Sibiu s-a îmbogăţit cu 50.000 de euro după ce a furat bunuri de la locul de muncă şi le-a dus la amanet
Sursa foto: Pixabay
de Ioana Mircea    |    20 Feb 2023   •   15:13

Polițştii din Sibiu au reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani care a fost acuzat că în două luni a furat de la firma la care lucra bunuri de peste 50.000 de euro pe care le-a dus la amanet.

”La data de 17 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 42 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare”, a precizat Inspectoratul Poliţiei Judeţene Sibiu, într-un comunicat de presă.

Bărbatul lucra la o firmă de marochinărie din Sibiu, care produce bunuri pentru un brand celebru de lux.

Citeşte şi: O menajeră din Voluntari a furat bijuterii de 350.000€ şi le-a băgat la amanet pentru 12.000€

”În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, în municipiul Sibiu, ar fi sustras mai multe bunuri din sediul societății al cărei angajat era, acestea fiind valorificate prin intermediul unei case de amanet din municipiul Sibiu și prin intermediul site-urilor specializate de vânzări”, au mai explicat polițiștii.

Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 50.600 de euro, însă în urma activităților desfășurate de către polițiști au recuperate produse în valoare de doar 18.000 de euro.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

×
Subiecte în articol: Sibiu amanet furat locul de muncă
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close