Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Slatina s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la volanul unei mașini cu inscripția „Carabinieri” şi "112"

Un bărbat din Slatina s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la volanul unei mașini cu inscripția „Carabinieri” şi "112"

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat în trafic, la volanul unei maşini pe care avea aplicat un autocolant cu inscripția „Carabinieri” și „112.

Un bărbat din Slatina s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la volanul unei mașini cu inscripția „Carabinieri” şi "112"
de Claudia Popovici    |    03 Iul 2021   •   16:19

Totul a ieșit la iveală joi când pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu maşina inscripţionată „CARABINIERI” şi „112”, parcată pe o stradă din Drăgăneşti-Olt.

Sâmbătă, bărbatul a fost prins în trafic de poliţişti. El trebuie să explice acum autorităților de ce maşina pe care o conducea avea aplicat un autocolant cu inscripția „Carabinieri” și „112”, pe părțile laterale, capota motor și capota portbagaj.

Deoarece inscripțiile de pe autoturism prezintă elemente similare cu inscripțiile unei autorități publice din Italia, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal.

Bărbatul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile legale.

×
Subiecte în articol: masina inscripţia carabinieri dosar penal
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close