Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Smeeni, căutat de Poliţie după ce a turnat ulei ars pe banca pe care "bârfeau" femeile din sat

Bărbat din Smeeni, căutat de Poliţie după ce a turnat ulei ars pe banca pe care "bârfeau" femeile din sat

Un bărbat din comuna Smeeni, judeţul Buzău, este căutat de Poliţie după ce a turnat ulei ars pe o bancă pe care "bârfeau" femeile din sat.

Bărbat din Smeeni, căutat de Poliţie după ce a turnat ulei ars pe banca pe care "bârfeau" femeile din sat
Sursa foto: Facebook | Stanescu Anghel Luigi
de Alin Tarnovschi    |    09 Sep 2021   •   13:04

Bărbatul din comuna Smeeni a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce aruncă ulei ars pe o bancă din sat pentru că s-ar fi supărat pe femeile din sat care "bârfeau" pe bancă.

Imaginile cu bărbatul căutat acum de Poliţie au fost postate pe Facebook de secretarul Primăriei Smeeni, Anghel Luigi Stănescu şi au devenit în scurt timp virale.

"O "nație" de cetățean care pune "umărul " la bunăstarea societății! S-a "inarmat " cu o sticlă de 2 litri de ulei ars de motor.....ca să stea "doamnele în curte"...să nu spun că are aversiune către doamnele în vârstă...acolo.nu stau copii gălagioşi să il deranjeze . Un sociopat indreptat asupra liniştii şi ordinii publice. Imaginile au fost transmise către poliție şi va fi "corectat" conform legii. AVIZ AMATORILOR......sunt 62 de camere video .....ieşiți din "jungla" minții....Seară buna tuturor", a scris secretarul primăriei Smeeni în descrierea clipului video.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul se apropie de bancă şi apoi o stropeşte cu ulei ars dintr-un PET.

Cel mai probabil, el ar fi recurs la acest gest pentru a le împiedica pe femei să se mai adune pe acea bancă.

O "nație" de cetățean care pune "umărul " la bunăstarea societății! S-a "inarmat " cu o sticlă de 2 litri de ulei ars de motor.....ca să stea "doamnele în curte"...să nu spun că are aversiune către doamnele în vârstă...acolo.nu stau copii gălagioşi să il deranjeze . Un sociopat indreptat asupra liniştii şi ordinii publice. Imaginile au fost transmise către poliție şi va fi "corectat" conform legii. AVIZ AMATORILOR......sunt 62 de camere video .....ieşiți din "jungla" minții....Seară buna tuturor.

Publicată de Stanescu Anghel Luigi pe Miercuri, 8 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: Smeeni Buzau
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close