Antena 3 CNN Actualitate Locale Situaţie de urgenţă rezolvată de doi poliţişti din Baia Mare | Poliţia Română: "Şi ei sunt tot oameni"

Situaţie de urgenţă rezolvată de doi poliţişti din Baia Mare | Poliţia Română: "Şi ei sunt tot oameni"

Un bărbat care trebuia operat de urgență a ajuns cu bine la spital datorită unui echipaj de poliţie din Baia Mare. Totul a început când maşina în care se afla bărbatul a fost prinsă de radar.

Situaţie de urgenţă rezolvată de doi poliţişti din Baia Mare | Poliţia Română: "Şi ei sunt tot oameni"
Sursa foto: Facebook Poliţia Română
de Claudia Popovici    |    27 Sep 2022   •   23:46

Anunțul a fost făcut de Poliţia Româna care i-a felicitat pe cei doi agenţi pentru că au dat dovadă de compasiune şi înțelegere faţă de acest caz. 

"Bogdan și Dorin sunt polițiști…dar și ei sunt tot oameni.

Pe ecranul radarului apare un autoturism cu viteză mare… Ce fac cei doi? Ce ar fi făcut orice polițist…să oprească mașina cu pricina.

Dar situația a fost alta, iar asta urma să afle și colegii noștri. Conducătorul auto se grăbea cu un scop; pe bancheta mașinii transporta un domn care avea o urgență medicală și trebuia operat de urgență. Situația a fost înțeleasă de către Bogdan și Dorin, care s-au mobilizat și i-au însoțit până la spitalul Dr. Constantin Opriș Baia Mare.

Totul s-a rezolvat cu bine, iar noi nu putem decât să ne bucurăm și să vi-i prezentăm pe ai noștri", scrie Poliţia Română pe pagina sa de Facebook. 

La scurt timp, postarea a devenit virală, iar reacția internaților nu a întârziat să apară. 

"Bravo! E bine că mai există polițiști care înțeleg uman asemenea situații", spune cineva.

"Felicitări!Ca dumnealor să se nască în fiecare zi așa oameni minunați"

"Așa da! Urgențele trebuie înțelese și deschisă calea de către colegii noștri participanți la trafic și în timpul serviciului, domnii polițiști,pentru a facilita și ajuta oamenii care chiar au nevoie de timp pentru a evita orice riscuri și pierderi umane.

Ăsta este un exemplu pentru ceilalți colegi polițiști, pentru a înțelege pe viitor, că nu toți cei care merg cu viteză atunci când au o urgență ce nu suferă amânare, vor ei să încalce regulile de circulație", mai spune cineva. 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close