Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat îmbrăcat în straie monahale, bătut de agentul de pază al unui restaurant din Focșani

Un bărbat îmbrăcat în straie monahale, bătut de agentul de pază al unui restaurant din Focșani

Un agent de pază a fost filmat, într-un restaurant din Focşani, în timp ce lovește cu bastonul un bărbat îmbrăcat în straie monahale.

de Adrian Bonciu    |    18 Mar 2024   •   11:34

Incidentul a avut loc duminică seară, într-un restaurant din Focșani.

Totul a început după ce bărbatul îmbrăcat în straie monahale a refuzat să părăsească localul în urma unui comportament neadecvat.

Întreaga scenă a fost postată pe o rețea de socializare, iar polițiștii s-au autosesizat în acest caz și îl cercetează pe agentul de pază pentru purtare abuzivă.

În ciuda intervenției agentului de pază, bărbatul nu a dorit să părăsească localul, iar între cei doi a început un schimb de replici.

Confruntarea verbală s-a transformat rapid în una fizică după ce agentul de pază a folosit un spray lacrimogen, apoi un baston cu care l-a lovit pe bărbat în repetate rânduri.

Imaginile cu conflictul din restaurant au ajuns pe o rețea de socializare, iar polițiștii din Vrancea s-au autosesizat în acest caz și au început o cercetare penală pentru purtare abuzivă.

"În urma imaginilor apărute în spațiul public, referitor la o posibilă agresiune asupra unui bărbat, care ar fi fost săvârșită de către reprezentantul unei firme de pază, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea este abilitat să comunice următoarele.

La data de 17 martie a.c., ora 21.15, un bărbat de 36 de ani, a sesizat prin apel 112 faptul că se află într-un restaurant din municipiul Focșani, unde are un conflict cu reprezentanții unei firme de pază.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu iar în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, în care polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.", a transmis IPJ Vrancea.

×
Subiecte în articol: Focșani agent paza
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close