Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătut și cu 3 amenzi de plătit. Așa a sfârșit un bărbat din Suceava, după ce a încercat să își salveze sora de la viol

Bătut și cu 3 amenzi de plătit. Așa a sfârșit un bărbat din Suceava, după ce a încercat să își salveze sora de la viol

Situaţie uluitoare în judeţul Suceava. Un bărbat a fost bătut de-un consătean şi a ajuns la spital, dar s-a trezit cu trei amenzi de la poliţistul care a intervenit ca să aplaneze conflictul.

Bătut și cu 3 amenzi de plătit. Așa a sfârșit un bărbat din Suceava, după ce a încercat să își salveze sora de la viol
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    10 Iun 2021   •   08:58

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a văzut un grup de persoane care au intrat în gospodăria surorii sale și au început să o agreseze.

Bărbatul a sărit în ajutorul surorii sale, însă a fost lovit în cap cu un obiect contondent de către unul dintre agresori și a ajuns la spital.

Polițiștii sosiți la fața locului au încercat să facă dreptate pentru toată lumea și au dat amenzi tuturor celor implicați în scandal, inclusiv bărbatului de 66 de ani.

Astfel, bărbatul care a încercat să își ajute sora s-a ales cu trei amenzi contravenționale în Legea nr. 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru că ar fi adresat și el injurii.

De asemenea, unul dintre agresori susține că ar fi fost și el lovit de bărbatul în vârstă de 66 de ani.

Victima a declarat că va contesta în instanță cele trei amenzi, care au o valoare totală de 2.000 de lei.

Acesta susține că este nevinovat și nu înțelege cum a putut să fie amendat, în condițiile în care el este cel care a ajuns la spital și nu a făcut altceva decât să sară în apărarea surorii sale.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close