Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Suceava a căzut în cap de la etaj, după ce a vrut să mângâie pisica aflată la geam

Un bărbat din Suceava a căzut în cap de la etaj, după ce a vrut să mângâie pisica aflată la geam

Un bărbat din Suceava a căzut în cap de la primul etaj al blocului în care locuieşte, seara trecută, după ce a vrut să mângâie pisica aflată pe pervazul geamului.

Un bărbat din Suceava a căzut în cap de la etaj, după ce a vrut să mângâie pisica aflată la geam
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    04 Mai 2021   •   14:39

Totul s-a întâmplat în cartierul Obcini din Suceava, seara trecută, atunci când bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a încercat să mângâie pisica aflată pe pervaz, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut pe geam.

"La data de 3 mai 2021, pe la ora 23.00, Poliția Municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Elisabeta P. despre faptul că soțul ei, Vasile P., a căzut pe geam de la etajul I.

În interiorul unui apartament din cartierul Obcini al municipiului Suceava se afla apelanta împreuna cu soțul său Vasile P. și o prietenă pe nume Elena C.. De asemenea, la fața locului se afla un echipaj de ambulanță care îl consulta pe bărbat.

Toate persoanele prezente au declarat că Vasile P., pe fondul stării de ebrietate, în timp ce s-a întins după pisica sa care se afla pe pervazul geamului de la bucătărie s-a dezechilibrat și a căzut.

Diagnosticul preliminar oferit de către membrii echipajului de ambulanță este traumatism cranio – cerebral și traumatism toracic.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close