Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Suceava a visat un prieten care a murit, apoi l-a dezgropat ca să se asigure că e mort

Un bărbat din Suceava a visat un prieten care a murit, apoi l-a dezgropat ca să se asigure că e mort

Un bărbat din Suceava a visat un prieten care a murit în urmă cu câteva zile, iar apoi l-a dezgropat ca să se asigure că e mort. El a explicat poliţiştilor că prietenul i-ar fi spus în vis că e încă în viaţă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Apr 2024   •   20:40

Preotul din localitatea Corocăieşti a sunat, în această dimineaţă, la 112 anunţând incidentul din cimitirul satului. Acesta fusese alarmat de familia defunctului.

"Deplasându-se la fața locului, preotul a observat că, într-adevăr, mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sunat imediat la 112. 

Polițiștii care au ajuns la fața locului i-au găsit pe preot, pe membrii familiei defunctului, precum și pe autorul comiterii faptei, Ilie R., de 45 ani, din Stroiești", au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Bărbatul care a săpat mormântul are 45 de ani şi este din localitatea Stroieşti

Bărbatul care a dezgropat mortul spune că e simpatizant al cultului "Oastea Domnului" și a spus că a fost prezent pe 28 martie 2024 la înmormântare, iar în noaptea de luni spre marți l-a visat pe "fratele" Viorel și a crezut că defunctul i-a transmis un semn de viață din sicriu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal cu privire la comiterea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Suceveanul a fost internat în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

×
Subiecte în articol: Suceava dezgropat cadavru vis
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close