Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Botoșani și-a tăiat venele cu flexul, după ce a aflat de pe internet că suferă de o boală cumplită

Un bărbat din Botoșani și-a tăiat venele cu flexul, după ce a aflat de pe internet că suferă de o boală cumplită

Autoritățile din județul Botoșani s-au văzut puse în fața unui caz fără precedent, după ce au fost sesizate în legătură cu o aparentă tentativă de sinucidere.

Un bărbat din Botoșani și-a tăiat venele cu flexul, după ce a aflat de pe internet că suferă de o boală cumplită
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   15:14

La finele săptămânii trecute, un bărbat a încercat să-și pună capăt zilelor cu un flex, în magazia de lemne.

Potrivit relatărilor din presa locală, bărbatul era convins că are cancer la colon, întrucât nu se simțea bine în ultima perioadă.

În loc să apeleze la un consult de specialitate, el a căutat și a găsit pe internet informații care l-au convins că suferă de boala necruțătoare.

Citește și: Cea mai puternică rugăciune tămăduitoare către Sfântul Nectarie, vindecătorul de cancer şi boli grele

Sâmbătă, 11 noiembrie, bărbatul i-a spus soției că se duce în anexa locuinței, pentru a alimenta centrala cu lemne de foc.

Ajuns acolo, i-a scris pe telefon un mesaj soției, în care o ruga să-l ierte pentru ce avea să facă.

Femeia a dat fuga în anexă și și-a găsit soțul cu mâna stângă aproape complet retezată în zona încheieturii, într-o baltă de sânge.

În tentativa de sinucidere, bărbatul a folosit, aparent, un dispozitiv de tăiere circular, de tip flex.

Femeia a avut prezența de spirit de a suna imediat la 112 și, în scurt timp, un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță a ajuns la fața locului şi i-a acordat bărbatului primul ajutor.

"Pacientul a fost găsit în șoc hemoragic. A suferit o sincopă și a fost nevoie de efectuarea de manevre de resuscitare. A fost stabilizat hemodinamic la fața locului, după care a fost transportat imediat la Urgențe, pentru a fi preluat de un specialist", a declarat medicul Carmen Ragoşcă, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Botoșani, citată de presa locală.

Individul a stabilizat la Spitalul Județean de Urgență Botoșani și, ulterior, transferat la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași, unde medicii încearcă să-i salveze mâna stângă.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close