Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost tâlhărit după ce a câștigat la Loto, în județul Suceava

Un bărbat a fost tâlhărit după ce a câștigat la Loto, în județul Suceava

Un bărbat de 41 de ani din comuna Ostra, județul Suceava, a rămas fără borseta în care avea banii câștigați la Loto, după ce a fost tâlhărit de patru bărbați.

Un bărbat a fost tâlhărit după ce a câștigat la Loto, în județul Suceava
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2022   •   17:47

Victima a sesizat autorităților faptul că în noaptea de marţi spre miercuri în timp ce se afla la domiciliu, în locuinţă au intrat patru indivizi care l-au amenințat și i-au furat borseta pe care o avea la brâu, în care se aflau 55.000 lei, a transmis IPJ Suceava.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi. La domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte care interesează cauza.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele a patru bărbați. Doi dintre ei sunt cercetați pentru acuzații de tâlhărie calificată, iar alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi arestați. În continuare, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: loto tâlhărit Suceava politisti perchezitie
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close