Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Techirghiol și-a bătut soția, a distrus bunurile din locuința lor, apoi a dat foc apartamentului. Poliția a fost sesizată de trei ori

Un bărbat din Techirghiol și-a bătut soția, a distrus bunurile din locuința lor, apoi a dat foc apartamentului. Poliția a fost sesizată de trei ori

Un bărbat din Techirghiol și-a bătut soția, a distrus bunurile din locuința lor, apoi a dat foc apartamentului. Poliția a fost sesizată de trei ori și a mers la caz de trei ori, până l-a reținut pe agresor.

Un bărbat din Techirghiol și-a bătut soția, a distrus bunurile din locuința lor, apoi a dat foc apartamentului. Poliția a fost sesizată de trei ori
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   18:17

Conform IPJ Constanța, polițiștii din Techirghiol au fost sesizați, sâmbătă seara, de către o femeie, că soțul ei provoacă distrugeri în locuința lor.

Polițiștii l-au găsit pe bărbat în fața blocului, acesta declarând că s-a certat cu soția sa și vrea să plece de acasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"A fost întocmit proces-verbal cu cele sesizate și constatate. Apelanta a fost informată telefonic de polițiști cu privire la cele constatate, întrucât era plecată din localitate și nu s-a prezentat la sediul poliției.

Ulterior, în jurul orei 19.00, aceasta a sesizat din nou, telefonic, faptul că soțul său încearcă să pătrundă în locuința comună. Polițiștii s-au deplasat din nou la fața locului, unde l-au identificat pe bărbat”, potrivit IPJ Constanța.

Citește și: "Stai domnule, ești nebun la cap?". Zeci de oameni s-au călcat în picioare pentru cașcaval la preț redus, în Suceava. Imaginile au devenit virale

Acesta a menționat că locuiește de 7 ani împreună cu soția în imobilul respectiv și că dorește să-și ia lucrurile din apartament.

Întrucât după primul apel telefonic mama victimei încuiase ușa și bărbatul nu mai avea acces în apartament, acesta spunea că nu-și poate recupera actele de identitate și bunurile personale.

Bărbatul a fost dus la poliție, unde s-a întocmit proces-verbal, apoi polițiștii au informat-o pe soția acestuia cu privire la cele constatate. Femeia a precizat că va trimite o persoană care să-i dea soțului bunurile personale rămase în apartament.

Ulterior, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați de aceeași femeie că soțul său a incendiat locuința.

"Bărbatul a fost depistat la scurt timp, în orașul Techirghiol, reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței la 22 octombrie cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere, propunere ce a fost admisă.

După ce persoana vătămată s-a întors în localitate, cu prilejul audierii a menționat că a fost anterior supusă violenței domestice de către soț, fiind extinsă urmărirea penală pentru infracțiunile de violență în familie și amenințare.

De asemenea, poliția a emis ordin de protecție provizoriu. La Poliția Techirghiol nu au existat anterior sesizări cu privire la fapte de violență domestică referitoare la persoanele în cauză”, precizează IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: Techirghiol bărbat violent incendiu sotie
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close