Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi poliţişti şi un jandarm au salvat un bărbat care a încercat să îşi pună capăt zilelor în gara Mărășești din Vrancea

Doi poliţişti şi un jandarm au salvat un bărbat care a încercat să îşi pună capăt zilelor în gara Mărășești din Vrancea

Un bărbat, plasat în arest la domiciliu într-o localitate din județul Galați, a încercat să se sinucidă în gara din Mărășești, județul Vrancea. El a fost salvat de doi polițiști și un jandarm și acum este cercetat pentru evadare.

Doi poliţişti şi un jandarm au salvat un bărbat care a încercat să îşi pună capăt zilelor în gara Mărășești din Vrancea
de Claudia Popovici    |    22 Iul 2021   •   18:27

Potrivit IPJ Vrancea, doi polițiști și un jandarm au salvat miercuri seara un bărbat care amenința că se sinucide în stația C.F.R. Mărășești.

„La fața locului s-au deplasat doi polițiști - Cristi, de la transporturi feroviare și Lucian - Poliția Orașului Mărășești precum și Răzvan, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea care au identificat un bărbat, de 47 de ani, care amenința că se aruncă în fața trenului. Cu mult tact și calm, cei trei l-au convins să renunțe la gestul său și apoi l-au condus la sediul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Mărășești”, au relatat reprezentanții IPJ Vrancea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu a respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind plecat de la domiciliul său din comuna Priponești, județul Galați, fără a avea acest drept, notează presa locală.

Anchetatorii au deschis un dosar penal de evadare, iar bărbatul a fost preluat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

×
Subiecte în articol: arest la domiciliu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close