Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care bărbatul din Timiș își lovește soţia cu cuțitul în fața vecinilor și a copilului. Autoritățile încearcă să identifice cadavrul carbonizat din anexa incendiată

Momentul în care bărbatul din Timiș își lovește soţia cu cuțitul în fața vecinilor și a copilului. Autoritățile încearcă să identifice cadavrul carbonizat din anexa incendiată

​​​​​​​Antena 3 CNN a obținut imaginile cu momentul agresiunii în familie încheiate tragic la Moșnița Veche, în județul Timiș. Atenție, urmează imagini și informații cu impact emoțional!

de Cătălina Buzoianu    |    09 Apr 2024   •   11:20

Imaginile au fost recuperate de pe camerele de supraveghere și arată cum bărbatul fuge după femeie, care încearcă să scape alergând pe o zonă verde, între un drum și gardul unei case. Victima se întoarce la un moment dat și, cu agresorul pe urmele sale, încearcă să intre în curtea imobilului. Bărbatul o ajunge însă din urmă chiar în dreptul porții.

Scena s-a desfășurat sub ochii vecinilor și a unuia dintre copiii femeii, care a încercat, fără succes, să-l oprească pe tatăl să-i rănească mama.

"Imaginile sunt șocante, cu atât mai mult cu cât camera de supraveghere îl surprinde și pe unul dintre copiii femeii, care încearcă să-și apere mama.

Asta nu pare să îl impresioneze pe agresor, care își continuă atacul. El își aleargă soţia, care încearcă să se refugieze în curtea unei locuințe, însă bărbatul o prinde din urmă, o trage de păr și începe să o lovească.

La un moment dat, proprietarii locuinței respective îi deschid poarta femeii, pentru ca aceasta să se poată refugia, însă în primă fază aceasta nu reușește să intre în curte. Bărbatul continuă să o lovească sub privirile îngrozite ale copilului ale vecinilor.

În cele din urmă, femeia reușește să intre în curtea respectivă, iar bărbatul fuge. Inițial, s-a crezut despre el că a fugit, pur și simplu, de la locul infracțiunii.

În GALERIA FOTO următoare, momentul agresiunii, așa cum a fost surprins de camerele de supraveghere:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Există însă indicii potrivit cărora agresorul ar fi dat foc unei anexe a imobilului său, după care a intrat în incinta cuprinsă de flăcări. Pompierii care au ajuns ieri la fața locului au găsit acolo, după ce au lichidat incendiul, trupul carbonizat al unei persoane, despre care se presupune că ar fi chiar atacatorul și rămâne ca acesta să fie identificat de oamenii legii.

În momentul de față, victima agresiunii este la spital, în stare stabilă, sub supraveghere medicală în secția de chirurgie şi va fi externată în câteva zile. Toți cei șase copii ai femeii au fost preluați de rudele acesteia, care vor avea grijă de ei până când mama lor va fi externată.

Poliția face cercetări în acest caz. Sunt investigate infracțiunea de tentativă de omor, ca urmare a faptului că femeia a fost înjunghiată, și infracțiunea de omor din culpă, în legătură cu cadavrul carbonizat găsit în anexa gospodăriei", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Cătălina Buzoianu.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close