Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul acuzat că a torturat și ucis bebelușul din Brașov, arestat preventiv! Apar detalii șocante din anchetă

Bărbatul acuzat că a torturat și ucis bebelușul din Brașov, arestat preventiv! Apar detalii șocante din anchetă

Bărbatul acuzat că a omorât în bătaie un bebeluş de 1 an şi 7 luni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Şi mama copilului a fost reţinută pentru 24 de ore. Între timp, apar noi informaţii din acest caz înfiorător.

Bărbatul acuzat că a torturat și ucis bebelușul din Brașov, arestat preventiv! Apar detalii șocante din anchetă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    05 Iul 2023   •   08:59

Bărbatul de 21 de ani suspectat că a torturat, timp de o lună, bebelușul de un an și jumătate al iubitei lui, până când micuțul a murit, a fost arestat preventiv. Judecătorii Tribunalului pentru minori şi familie Braşov au decis că tânărul trebuie să fie cercetat în următoarele 30 de zile în stare de arest.

Și mama copilului a fost reținută. Femeia pretinde că nu l-a lovit pe cel mic.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, femeia este fiica unui avocat din Constanţa, iar fostul său soţ avea aceeaşi meserie. Ea ar fi fugit cu tânărul de 21 de ani din Braşov şi ar fi practicat prostituţia. 

Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov din data de 04.07.2023 s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatei A.S.A pentru comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

În fapt s-a reținut că inculpata majoră A.S.A. și-a neglijat copilul minor M.D.L. de la nașterea acestuia și până la decesul minorului. Astfel inculpata l-a lăsat de mai multe ori în grija unor rude, nu i-a asigurat o alimentație corespunzătoare , nu i-a asigurat o igienă corespunzătoare.

De asemenea inculpata A.S.A. a adoptat o atitudine pasivă față de agresiunile la care era supusă victima minoră de către inculpatului P.M., aceasta tolerând violențele la care era supus minorul, neintervenind sau plecând de acasă perioade lungi de timp.

Ca urmare a acțiunilor și inacțiunilor inculpatei A.S.A., victima minoră a suferit multiple hematoame și echimoze, de vechimi diferite, multiple plăgi superficiale de mici dimensiuni la nivelul nasului și pe buza superioară, modificări scheletice și organice ca urmare a unui alimentații necorespunzătoare, toate acestea având drept consecință punerea în primejdie gravă a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului.

×
Subiecte în articol: bebelus torturat ucis arestat ancheta Brașov
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close