Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Tulcea, amendat cu 3.000 de lei pentru că a refuzat să-și trateze câinele rănit

Bărbat din Tulcea, amendat cu 3.000 de lei pentru că a refuzat să-și trateze câinele rănit

Un bărbat din Tulcea a fost amendat cu 3.000 de lei, după ce a refuzat să își trateze la veterinar câinele rănit într-un accident de mașină.

Bărbat din Tulcea, amendat cu 3.000 de lei pentru că a refuzat să-și trateze câinele rănit
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    08 Iul 2021   •   21:24

Bărbatul și-a dus câinele la veterinar, însă a refuzat să îi facă tratamentul după ce a văzut cât de mult l-ar costa, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Daniela Condrea.

”L-a lăsat în curte până când o persoană a filmat animalul rănit şi a postat fotografiile pe o reţea socială”, a spus aceasta.

Poliția s-a autosesizat și a mers să ia câinele de la locuința bărbatului din Babadag.

Oamenii legii au dus câinele la veterinar pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate și i-au găsit și un spațiu de cazare temporar, unde va sta pe perioada tratamentului.

Bărbatul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 3.000 de lei.

”Deţinătorul animalului a fost sancţionat contravenţional conform art. 5 alin. 1 din Legea nr. 205/2004 privind protecţia animalelor, cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Mulţumim celor doi medici veterinari, unul din municipiul Tulcea, celălalt din comuna Niculiţel, pentru punerea la dispoziţie a resurselor în vederea rezolvării situaţiei animalului", potrivit unui comunicat de presă al IPJ.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close