Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul din Vâlcea care şi-a ucis nepoata de 3 ani pentru că plângea a fost arestat preventiv

Bărbatul din Vâlcea care şi-a ucis nepoata de 3 ani pentru că plângea a fost arestat preventiv

Bărbatul din Vâlcea, care şi-a omorât nepoata pentru că plângea, a fost arestat preventiv. El riscă să îşi petreacă următorii ani după gratii, fiind acuzat de omor.

Bărbatul din Vâlcea care şi-a ucis nepoata de 3 ani pentru că plângea a fost arestat preventiv
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    16 Sep 2022   •   09:38

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a ucis-o pe fiica surorii sale, în vârstă de 2 ani și 11 luni care îi fusese încredințată de părinți. Bărbatul s-a enervat fiindcă fetița plângea și a aruncat-o pe podea.

Cumplitul accident a avut loc în noaptea de 10 spre 11 septembrie. Fetița era la unchiul său acasă și a început să plângă. În acel moment unchiul său a trântit-o de pământ.

După mai multe ore a văzut că se simte rău, așa că a dus-o la spital, unde a precizat că minora a căzut prin curte și că refuză să mănânce de câteva zile de aceea este rău.

"Fetița în vârstă de 2 ani și 9 luni s-a prezentat în dimineața zilei de 11 septembrie în serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu cu politraumatism, contuzie hepatică și renală dreaptă, echimoze multiple la nivelul membrelor, hemoragie subarahnoidiană. A fost internată în secția terapie intensivă chirurgicală. S-a intervenit chirurgical.", a declarat Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt Spitalul de Pediatrie Sibiu.

Peste două zile, timp în care fetița a suferit mai multe operații, aceasta a decedat sub ochii medicilor. Fratele micuței a ajuns în grija celor de la Protecția Copilului din Vâlcea.

În gospodăria bărbatului mai erau și soția agresorului și cei trei copii ai acestora, toți minori, cărora le-a oferit o educație cel puțin îngrijorătoare.

Se pare că agresorul a mai avut probleme cu legea în trecut și trebuia să facă ore în folosul comunității. Nici în comunitate nu era un om prea îndrăgit au spus vecinii și preotul. Acum, agresorul a intrat în arest preventiv pentru 30 de zile. 

Părinții minorei ucise cu sânge rece au ajuns înapoi în țară ca să ridice trupul fetiței de la morgă, a spus părintele din sat.

×
Subiecte în articol: Valcea crimă
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close