Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat găsit mort, lângă o cabană din Harghita. Medicii spun că a fost atacat de un animal sălbatic, "cel mai probabil urs"

Bărbat găsit mort, lângă o cabană din Harghita. Medicii spun că a fost atacat de un animal sălbatic, "cel mai probabil urs"

Un bărbat a fost ucis de un urs, lângă municipiul Gheorgheni, din Harghita. 

Bărbat găsit mort, lângă o cabană din Harghita. Medicii spun că a fost atacat de un animal sălbatic, "cel mai probabil urs"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Dec 2021   •   09:13

Trupul neînsufleţit al omului de 69 de ani a fost găsit chiar lângă cabana acestuia. 

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, potrivit IPJ Harghita.

Pe 11 decembrie 2021, poliţiştii harghiteni au fost sesizaţi prin număul 112, cu privire la faptul că un bărbat de 69 de ani a fost găsit decedat.

La faţa locului, s-a deplasat o echipă formată din poliţişti şi membri ai grupului Salvamont, iar din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul ar fi plecat în cursul dimineţii de acasă spunându-i soţiei că merge la piaţă în municipiul Gheorgheni.

Având în vedere faptul că nu s-a mai întors la domiciliu, soţia cu doi consăteni s-a deplasat la cabana pe care o deţine situată într-o zonă împădurită.

Pe traseu, l-au găsit şi l-au transportat aproximativ 150 de metri până la cabană, în speranţa că îl vor putea salva.

Din păcate, bărbatul a decedat, iar personalul medical sosit la faţa locului a stabilit că decesul ar fi putut surveni ca urmare a leziunilor provocate de un animal sălbatic, cel mai probabil urs.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat Maria Plumbu, de la IPJ Harghita, luni, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: urs Harghita
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close