Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Ucraina a fost prins în România cu un permis fals pe care l-a cumpărat online cu 150 de dolari

Un bărbat din Ucraina a fost prins în România cu un permis fals pe care l-a cumpărat online cu 150 de dolari

Un bărbat din Ucraina a fost prins de poliţiştii de frontieră români în timp ce conducea o maşină cu un permis fals cumpărat de pe internet.

Un bărbat din Ucraina a fost prins în România cu un permis fals pe care l-a cumpărat online cu 150 de dolari
Sursa foto: getty images | Stadtratte
de Ştefan Petrică    |    05 Ian 2023   •   23:03

Polițiștii de frontieră de la Vicovu de Sus au prins, miercuri, un bărbat ucrainean care încerca să intre în România cu un permis fals.

Bărbatul în vârsă de 34 de ani, s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei Vicovu de Sus la volanul unui autoturism Peugeot, înmatriculat în ţara vecină.

Pentru că au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, polițiștii de frontieră au decis să verifice mai atent acest document.

Poliţiştii au tras concluzia că documentul ”nu este eliberat de autoritatea vreunui stat, fiind un document fantezist”.

Ucraineanul a susţinut că a cumpărat documentul prin intermediul unui site plătind suma de 150 de dolari.

Bărbatul este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

×
Subiecte în articol: permis fals Politia de frontiera
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close