Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, convins să coboare după 60 de ore

Bărbatul urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, convins să coboare după 60 de ore

Bărbatul de 35 de ani, urcat pe un stâlp în Mehedinți, a fost convins să coboare după 60 de ore.

Bărbatul urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, convins să coboare după 60 de ore
de Georgiana Adam    |    20 Aug 2023   •   08:57

El a fost imobilizat de polițiști și urmează să fie supus unor controale medicale. Bărbatul a mai urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și la sfârșitul lunii iunie, unde a rămas peste 22 de ore.

"În această dimineață, cetățeanul, urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din extravilanul localității Cerneți, a fost convins de salvatori să coboare. 

Apelul la 112 a fost făcut de un trecător, care a observat bărbatul, în seara de 17 august. 

La locul evenimentului, au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială cu modul de prim ajutor și o autospecială de intervenție la dezastre, dar și echipaje din cadrul IPJ și SAJ", anunță ISU Mehedinți.

La fața locului a ajuns și un reprezentant al distribuitorului de energie electrică, care a scos de sub tensiune firele de curent electric.

"Pentru eficientizarea intervenției, la baza stâlpului a fost amplasată și o pernă de salvare din cadrul ISU Dolj. Timp de aproape 60 de ore, echipajele au rămas în supraveghere, asigurându-se, periodic, schimbul de efective. 

În această dimineață, bărbatul a fost convins să renunțe la gest și a coborât în siguranță. Acesta a fost imobilizat de polițiști, urmând să fie preluat de echipajele medicale, in vederea efectuării unor investigații de specialitate. 

Bărbatul a mai urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și la sfârșitul lunii iunie, unde a rămas peste 22 de ore", se arată în comunicatul de presă.

×
Subiecte în articol: stalp urcat pe stâlp mehedinti
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close