Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vâlcea, care și-a abuzat nepoata de 12 ani în mod repetat, i-a cumpărat tăcerea cu 30 de lei

Un bărbat din Vâlcea, care și-a abuzat nepoata de 12 ani în mod repetat, i-a cumpărat tăcerea cu 30 de lei

Un bărbat din Vâlcea și-a abuzat nepoata, timp de patru ani, de pe vremea când aceasta avea doar 12 ani. Pentru a nu le spune părinților, bărbatul îi oferea minorei câte 30 de lei. Pedofilul a fost condamnat la trei ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă.

Un bărbat din Vâlcea, care și-a abuzat nepoata de 12 ani în mod repetat, i-a cumpărat tăcerea cu 30 de lei
05 Iun 2020   •   18:55

Se pare că cele mai multe abuzuri au avut loc în 2017, în locuința unchiului, care are acum 49 de ani. 

„A invitat-o pe persoana vătămată la locuinţa sa pentru a-l ajuta la treburile gospodăreşti. (...) După ce au ajuns în dormitor, acesta a dezbrăcat-o cu forţa, a luat apă dintr-un lighean şi a început să o spele în zona intimă cu mâinile, (...) a mângâiat-o şi a pupat-o pe organul genital, în ciuda opoziţiei acesteia. Tot în cursul anului 2017 (...) a luat pe persoana vătămată să o plimbe cu mopedul, iar pe o vale a oprit mopedul, a dat-o jos, a îndepărtat-o de drum şi a dezbrăcat-o, după care a atins-o cu mâna în zona intimă şi a pupat-o”, se arată în dosar.

Anchetatorii au descoperit și că unchiul i-a oferit minorei suma de 30 de lei pentru a o determina să nu le povestească părinţilor cele întâmplate.

În martie 2020, Judecătoria Brezoi l-a condamnat pe bărbat la trei ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă agravată şi continuată și l-a obligat să plătească familiei daune morale în valoare de 10.000 de lei . 

 


 

×
Subiecte în articol: Valcea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close