Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Vâlcea, care avea în maşină zeci de mii pastile, a fugit cu fiul său în pădure şi a încercat să se ascundă

Bărbat din Vâlcea, care avea în maşină zeci de mii pastile, a fugit cu fiul său în pădure şi a încercat să se ascundă

Un bărbat din Vâlcea, care transporta cu maşina aproape 30.000 de pastile, a fugit în pădure împreună cu fiul său, după o urmărire cu Poliţia, şi a încercat să se ascundă, însă a fost prins şi arestat.

Bărbat din Vâlcea, care avea în maşină zeci de mii pastile, a fugit cu fiul său în pădure şi a încercat să se ascundă
Sursa foto: Poliția Română
de Alexandra Axinia    |    08 Oct 2023   •   21:31

În timpul unui control în trafic, polițiștii IPJ Vâlcea au observat în mașina unui bărbat două cutii, iar la momentul solicitării prezentării conținutului, bărbatul a refuzat și a pornit vehiculul în viteză. 

Echipajul de poliție l-a urmărit pe o distanță de aproximativ trei kilometri, reușindu-se prinderea sa după ce a abandonat autoturismul și a încercat să se ascundă într-o pădure. Au fost ridicate cele două cutii, iar în urma verificării conținutului au fost descoperite un număr de 1994 folii a 15 tablete per folie (29.910 comprimate) cu substanță activă alprazolam, drog de risc.  

Din cazierul judiciar al inculpatului rezultă că are antecedente penale, inclusiv o condamnare de cinci ani pentru comiterea de infracțiuni de trafic de stupefiante, infracțiuni săvârșite pe teritoriul unui alt stat european. 

Citește și: Imagini exclusive din fabrica de droguri din Timiş, unde se preparau stupefiantele

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. 

×
Subiecte în articol: Valcea IPJ Vâlcea DIICOT
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close