Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Vâlcea, îmbrăcat în uniformă de poliţist, filmat beat la o petrecere cu lăutari

Bărbat din Vâlcea, îmbrăcat în uniformă de poliţist, filmat beat la o petrecere cu lăutari

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Racovița, Vâlcea, a fost filmat în timp ce se distra la o petrecere îmbrăcat în haine de poliţist.

Bărbat din Vâlcea, îmbrăcat în uniformă de poliţist, filmat beat la o petrecere cu lăutari
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Cojoianu    |    29 Noi 2022   •   15:00

Un bărbat de 37 de ani, din Vâlcea, a fost filmat în timp ce se distra la o petrecere îmbrăcat în haine de poliţist. Oamenii legii bănuiesc că uniforma este furată.

Totul s-a petrecut la petrecere privată, unde individul a fost surprins în timp ce stătea la o masă, înconjurat de muzicieni. El privește direct spre cel care îl filmează, apoi îşi scoate telefonul din buzunar şi îl verifică.

În imagini se observă că bărbatul este sub influenţa alcoolului. Filmarea a fost postată pe TikTok şi astfel a ajuns şi în atenţia poliţiştilor. Aceştia susţin că bărbatul nu a lucrat niciodată în poliţie, dar nu neagă posibilitatea ca el să mai fi avut probelme cu legea.

Acum este cercetat penal.

"Persoana prezentată nu este angajată a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Cu privire la postarea apărută pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele aspecte. Persoana prezentată nu este angajată a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care apare în imagini, domiciliat în comuna Racovița, județul Vâlcea. Tot din verificări a rezultat că filmarea a fost realizată la data de 27 noiembrie 2022, în orașul Brezoi, cu ocazia unui eveniment privat. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situația prezentată și dispunerea măsurilor legale", a declarat Georgiana Țîrcu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea.

×
Subiecte în articol: TikTok Valcea
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close