Antena 3 Actualitate Locale Un bărbat din Vaslui a fost atacat în stradă cu tigaia de fosta soţie şi de soacră

Un bărbat din Vaslui a fost atacat în stradă cu tigaia de fosta soţie şi de soacră

de Claudia Popovici    |    02 Mai 2021   •   13:00
Un bărbat din Vaslui a fost atacat în stradă cu tigaia de fosta soţie şi de soacră

Aflat în trafic, bărbatul s-a trezit cu fosta soţie care a început să-l agreseze cu pumnii şi picioarele. La scurt timp a intervenit şi soacra cu o tigaie. În timpul conflictului fiica, în vârstă de 14 ani a cuplului, care a încercat să aplaneze conflictul s-a ales şi ea cu câteva palme de la cele două femei.

Potrivit presei locale, motivul conflictului ar fi fost mașina pe care bărbatul o conducea şi care ar aparține actualei partenere de viaţă.

Orbite de furie, cele două femei au început să ţipe la bărbat şi să lovească cu pumnii şi picioarele mașina, în timp ce acesta încerca să plece.

Din imaginile filmate de un martor, se observă cum fiica celor doi foști soți, în vârstă de 14 ani, care încearcă să aplaneze conflictul este lovită de către mamă. În scenă apare la scurt timp şi soacra bărbatului care ţine în mână o tigaie.

În cele din urmă, conflictul ia sfârșit, iar bărbatul pleacă la drum cu mașina șifonată. A mers direct la poliție, unde a depus plângere împotriva celor două femei, informează Realitatea.net.

×
Subiecte în articol: barbat Vaslui sotie tigaie soacra

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close