Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vaslui a căzut cu motoscuterul într-o râpă de 9 metri. A reușit să sune la ambulanță a doua zi după ce a ajuns la un telefon

Un bărbat din Vaslui a căzut cu motoscuterul într-o râpă de 9 metri. A reușit să sune la ambulanță a doua zi după ce a ajuns la un telefon

Un bărbat din Vaslui a căzut cu motoscuterul într-o râpă adâncă de 9 metri. Acesta a supraviețuit și a reușit să ajungă la telefon pentru a suna după ajutor abia a doua zi de la accident.

Un bărbat din Vaslui a căzut cu motoscuterul într-o râpă de 9 metri. A reușit să sune la ambulanță a doua zi după ce a ajuns la un telefon
Sursa foto: libertatea.ro
de Ioana Mircea    |    14 Sep 2022   •   15:39

Pompierii din Vaslui au intervenit miercuri dimineață pentru a salva un bărbat care a căzut cu motoscuterul într-o râpăde 9 metri din localitatea Gherghești.

Accidentul s-a produs marți seara, însă victima a reușit să ceară ajutorul abia miercuri dimineață, deoarece nu își mai găsea telefonul mobil din cauza întunericului.
Din fericire, victima în vârstă de 23 de ani a fost găsită în stare conștinentă dar prezenta mai multe leziuni.

”A suferit un traumatism cranio-facial și acuză dureri mari ale membrelor superioare și inferioare. Bărbatul va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad pentru investigații și îngrijiri medicale”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Bărbatul a povestit echipajului care a venit să îl salveze că a căzut în râpă marți seară în timp ce se îndrepta spre casă. Acesta a sunat un prieten a doua zi pentru a îi cere ajutorul.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în data de 13 septembrie 2022, la ora 22.00, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, aflat la conducerea unui moped, înregistrat în comuna Gherghești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și a fost proiectat într-o râpă. În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au menționat oficialii IPJ Vaslui.

Victimei îi vor fi recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit libertatea.ro.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close