Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vaslui a intrat în curtea unui vecin, l-a omorât, apoi a ascultat muzică lângă mort până a venit Poliţia

Un bărbat din Vaslui a intrat în curtea unui vecin, l-a omorât, apoi a ascultat muzică lângă mort până a venit Poliţia

Un bărbat de 45 de ani din Vaslui, cunoscut cu antecedente penale şi cu un handicap locomotor, și-a ucis un vecin, fără niciun motiv.

Un bărbat din Vaslui a intrat în curtea unui vecin, l-a omorât, apoi a ascultat muzică lângă mort până a venit Poliţia
Sursa foto: Colaj vremeanoua.ro/Getty Images
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2021   •   20:20

Agresorul le-a spus poliţiştilor că nu regretă nimic, dar nu a vrut să vorbească despre cele întâmplate, potrivit vremeanoua.ro.

Crima dintre cei doi, prieteni de pahar, a avut loc în comuna vasluiană Măluşteni, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Criminalul şi-a recunoscut fapta

Neculai Vicol, 45 de ani, recidivist, l-a lovit de mai multe ori, cu un cuţit, pe cel cu care tocmai băuse câteva pahare. Victima, de 42 de ani, a sângerat până la moarte.

Abia a doua zi dimineaţa, agresorul i-a povestit unui alt localnic ce a făcut şi acesta a sunat la 112. Poliţia venită la faţa locului a găsit victima decedată, într-o baltă de sânge.

Agresorul va fi reţinut pentru 24 de ore.

Agresorul își violase bunica

Criminalul Neculai Vicol are un cazier bogat. El a stat 12 ani la închisoare pentru că şi-a violat bunica, nu a muncit niciodată şi le-a declarat anchetatorilor că nu regretă ce a făcut şi nici nu vrea să vorbească despre cele întâmplate.

"În noaptea de 19/20 august, în timp ce consumau băuturi alcoolice la locuinţa victimei, autorul a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zone vitale ale corpului, cauzându-i decesul. 

Nu se cunoaşte deocamdată mobilul acestei fapte sau motivul care l-a determinat pe agresor să îi aplice loviturile cu cuţitul victimei. 

În prezent, se efectuează cercetări de către un procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, urmând să se dispună reţinerea pentru 24 de ore a presupusului autor al faptei, cercetările urmând să continue până la clarificarea situaţiei în cauza", a declarat procurorul Silvia Elena Bejinariu, şeful Secţiei Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

×
Subiecte în articol: Vaslui crima
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close