Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Vaslui şi-a dat foc la casă, după o ceartă cu soţia

Un bărbat din Vaslui şi-a dat foc la casă, după o ceartă cu soţia

Un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri, după ce ar fi dat foc casei în care locuia cu soţia, în comuna Micleşti, din judeţul Vaslui.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2023   •   08:17

Pe fondul unui conflict cu soţia, bărbatul de 67 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a incendiat locuinţa folosind benzină.

"Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit în sprijinul SVSU Micleşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu provocat într-o locuinţă din comuna Micleşti. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră şi jumătate.

Au ars bunurile din două camere şi o anexă, acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi, diverse produse textile şi materiale plastice.

Citeşte şi: Filmare bodycam din timpul unei urmăriri cu focuri de armă, după ce un tânăr a furat o maşină din Suceava

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Vaslui. A fost salvat acoperişul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, precum şi o cameră de locuit.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acţiunea intenţionată", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal.

×
Subiecte în articol: incendiu Micleşti Vaslui cearta sotia foc
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close