Antena 3 CNN Actualitate Locale "Ce afacere mai fac eu?" Poliţia Locală a lăsat un vasluian fără maşină înainte ca acesta să-și încaseze pe ea banii din programul Rabla

"Ce afacere mai fac eu?" Poliţia Locală a lăsat un vasluian fără maşină înainte ca acesta să-și încaseze pe ea banii din programul Rabla

Un bărbat din Vaslui a rămas fără banii oferiți prin programul Rabla Local, după ce Poliția Locală i-a ridicat mașina.

"Ce afacere mai fac eu?" Poliţia Locală a lăsat un vasluian fără maşină înainte ca acesta să-și încaseze pe ea banii din programul Rabla
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2023   •   18:11

Dacă vrea să recupereze mașina, vasluianul trebuie să plătească acum o sumă similară cu cea pe care urma s-o încaseze de la stat.

Vremea Nouă scrie că bărbatul avea toate actele aprobate și trebuia doar să meargă să încaseze cei 3.000 de lei oferiți de stat în schimbul mașinii.

Acum, dacă ar vrea să ia mașina de unde e depozitată de Poliția Locală, bărbatul trebui să plătească o sumă aproape egală cu cea pe care urma să primească de la stat.

"Mi s-a spus că taxa ca să-mi recuperez mașina de la Termica, acolo unde a fost depozitată, este de 2.900 de lei. Ce afacere mai fac eu în acest caz?", se întreabă vasluianul.

Autoturismul a fost ridicat de Poliţia Locală în cadrul unei acţiuni de curăţare a parcărilor din oraş de rablele abandonate.

Citeşte şi: Programul Rabla Plus 2023. O nouă sesiune de finanţare în noiembrie şi vouchere de până la 54.000 de lei

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close