Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat care a visat să fure un copil a răpit un băieţel de doi ani din Râmnicu Sărat

Un bărbat care a visat să fure un copil a răpit un băieţel de doi ani din Râmnicu Sărat

Caz șocant la Râmnicu Sărat. Un băieţel în vârstă de doi ani a fost luat chiar din fața locuinței de către un bărbat necunoscut. Alerta a fost dată ieri, la 112, chiar de bunica micuţului. Întrebat de ce a comis acest gest, suspectul le-a spus acestora că a visat să fure un copil. 

Un bărbat care a visat să fure un copil a răpit un băieţel de doi ani din Râmnicu Sărat
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Georgescu    |    26 Iul 2022   •   16:54

"Incidentul s-a întâmplat ieri, ziua în amiaza mare, în Râmnicu Sărat.

Băieţelul a fost pur şi simplu luat din faţa porţii bunicilor de un bărbat necunoscut, iar fratele bunicii a fost cel care a şi dat alarma şi a şi fugit după bărbat. Au sunat imediat la 112, iar acesta a fost reţinut.

S-a întâmplat în apropiere gării din Râmnicu Sărat, iar bunica povestește cum a trecut prin aceste momente. Practic, nepoţelul era la poartă cu fratele ei, iar un bărbat necunoscut l-a luat pur şi simplu în braţe pe cel mic şi a plecat.

Întrebat de rude de ce a comis acest gest, suspectul le-a spus acestora că a visat să fure un copil", a transmis Cristi Georgescu, reporter Antena 3.

Polițiștii din Râmnicu Sărat au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 57 de ani, din localitate, cu privire la faptul că nepotul său, de 2 de ani, a fost luat de pe stradă, de către un bărbat, potrivit opiniabuzau.ro

Femeia a anunțat imediat poliția care l-a găsit pe suspect în apropierea locului din care a luat minorul.

În urma cercetărilor s-a descoperit că în ziua respectivă, un tânăr a trecut prin faţa locuinţei bunicii minorului, moment în care copilul se afla pe drumul public, în prezenţa unei rude.

Bărbatul a luat copilul în braţe şi a plecat, fără încuviinţarea rudei acesteia.

Tânărul a fost depistat la scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Vâlcelele.

Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

×
Subiecte în articol: copil furat Ramnicu Sarat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close