Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbaţi din Vaslui, grav răniţi după ce un tractor a căzut peste ei

Doi bărbaţi din Vaslui, grav răniţi după ce un tractor a căzut peste ei

Doi bărbaţi au ajuns, miercuri, în stare gravă la spital, după ce au fost striviți de tractorul pe care îl reparau. Accidentul s-a produs într-o localitate din județul Vaslui, iar pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD.

Doi bărbaţi din Vaslui, grav răniţi după ce un tractor a căzut peste ei
de Claudia Popovici    |    05 Mai 2021   •   17:13

Un accident tragic s-a petrecut, miercuri, în localitatea Tupilați, comuna Găgești, judeţul Vaslui unde doi bărbați de aproximativ 50 de ani au fost prinși sub tractorul pe care îl reparau.

La fața locului au ajuns trei ambulanțe din Huși, Murgeni și Vaslui, inclusiv personal medical venit voluntar din timpul liber.

O persoană a fost transportată la spitalul din Vaslui, iar cea de a doua a fost trimisă la Iași, cu elicopterul medical.

„Prima victimă prezenta un traumatism toracoabdominal și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. A doua victimă prezenta un traumatism grav al extremității cefalice cu distrucție de masiv facial. După acordarea primului ajutor aceasta a fost transportată pe heliport la Vaslui unde venise un elicopter SMURD Iași în sprijin.

Victima a fost intubată orotraheal, ventilată mecanic iar apoi a fost transferată pe calea aerului la Spitalul de Neurochirurgie Iași”, au anunțat reprezentanții SAJ Vaslui, potrivit presei locale.

×
Subiecte în articol: Vaslui comuna Găgești tractor spital SMURD
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close