Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei bărbați au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor | Doi dintre ei au murit pe loc, în Ialomița

Trei bărbați au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor | Doi dintre ei au murit pe loc, în Ialomița

Doi bărbați au murit după ce au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor, în Ialomița. Un alt bărbat a fost găsit conștient și cooperant.

Trei bărbați au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor | Doi dintre ei au murit pe loc, în Ialomița
Sursa foto: Facebook/SMURD
de Ioana Mircea    |    21 Aug 2022   •   21:02

Pompierii din Ialomița au intervenit duminică după-amiază pentru a salva trei bărbați care au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor, situat între municipiul Slobozia și orașul Amara.

Autoritățile au anunțat că în urma incidentului au rezultat trei victime.

Prima victimă ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 34 de ani care a fost găsit conștient și cooperant. Acesta a fost monitorizat de către echipajele medicale aflate la locul solicitării. Ulterior a fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații suplimentare.

Celelalte victime sunt doi bărbați de 38 și 53 de ani, pentru care din păcate nu s-a mai putut face nimic. Aceștia au fost scoși din canal de către salvatori inconștienți și necooperanți, iar medicii le-au declarat decesul, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Ialomița ISU Ialomiţa
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close