Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbați din Constanța au furat 500 de kilograme de grâu dintr-un marfar, dar au risipit 10 tone

Doi bărbați din Constanța au furat 500 de kilograme de grâu dintr-un marfar, dar au risipit 10 tone

Doi bărbați sunt bănuiți că au rupt sigiliile vagoanelor unui tren de marfă, iar 10 de tone de grâu au ajuns pe calea ferată.

Doi bărbați din Constanța au furat 500 de kilograme de grâu dintr-un marfar, dar au risipit 10 tone
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2023   •   17:59

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii constănţeni după ce au rupt sigiliile unor vagoane de marfă şi astfel zece tone de grâu au curs pe terasamentul căii ferate. Ei au reuşit să fure astfel o jumătate de tonă de cereale, iar cantitatea rămasă în zona respectivă a fost distrusă de ploi.

„Cei doi au fost prinşi în flagrant, la data de 27 iulie, la scurt timp după ce sustrăseseră cantitatea de 500 de kilograme de grâu. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cerealele ar fi fost sustrase dintr-un tren de marfă aflat în triajul Palas, după ce persoanele bănuite ar fi rupt sigiliile vagoanelor. Astfel, aproximativ 10 de tone de grâu au curs pe terasamentul căii ferate, din care persoanele bănuite ar fi sustras 500 de kilograme de cereale.

Cantitatea de grâu rămasă pe terasamentul căii ferate a fost distrusă în urma ploilor, prejudiciul fiind de aproximativ 14.000 de lei”, transmite Poliția Constanța.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La percheziția făcută în locuința unuia dintre suspecți s-a găsit o cantitate din bunurile furate, precum și suma de 350 de lei, provenită din vânzarea unei părți din cereale.

Unul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, iar celălalt a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: grau furt barbati IPJ Constanța
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close