Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini de groază în cimitirul din Ciorani. Mai mulți bărbați s-au filmat în timp ce dansau pe manele cu cadavrul unei femei deshumate

Imagini de groază în cimitirul din Ciorani. Mai mulți bărbați s-au filmat în timp ce dansau pe manele cu cadavrul unei femei deshumate

Mai mulți bărbați din Ciorani s-au filmat în timp ce dansau pe manele cu cadavrul unei femei pe care au deshumat-o. Filmarea a fost postată apoi de unul dintre ei pe TikTok.

Imagini de groază în cimitirul din Ciorani. Mai mulți bărbați s-au filmat în timp ce dansau pe manele cu cadavrul unei femei deshumate
Sursa foto: observatorulph.ro
de Georgiana Adam    |    24 Mai 2022   •   00:08

După ce au deshumat un cadavru al unei femei din cimitirul din Ciorani, mai mulți bărbați s-au gândit că ar fi o idee bună să danseze pe manele cu trupul neînsuflețit și să se filmeze în tipul acesta.

Mai mult decât atât, pentru a se asigura că mai multă lume vede ”realizarea” lor, unul dintre bărbați a decis să publice filmarea pe TikTok.

Observatorul Prahovean a sesizat Poliția, iar cazul bărbaților a intrat în atenția autorităților.

”Având în vedere apariția pe o rețea de socializare a unui clip video ce ilustrează doi bărbați care sunt filmați langă osemintele unei femei, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

În cauză, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment, fiind efectuate cercetări, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Prahova.

×
Subiecte în articol: ciorani cimitir
Parteneri
Mama fetiței de 12 ani găsită moartă sub canapea a fost eliberată
x close