Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbaţi din Iaşi i-au furat unei bătrâne toată agoniseala. Au acţionat prin "metoda împrietenirii"

Doi bărbaţi din Iaşi i-au furat unei bătrâne toată agoniseala. Au acţionat prin "metoda împrietenirii"

Doi bărbaţi din Iaşi au fost reţinuţi după ce i-au furat unei bătrâne din oraşul Buhuşi suma de 40.000 lei. Cei doi bărbaţi au acţionat prin metoda împrietenirii.

Doi bărbaţi din Iaşi i-au furat unei bătrâne toată agoniseala. Au acţionat prin "metoda împrietenirii"
Sursa foto: Gettyimages | Daniel Berehulak / Staff
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Sep 2023   •   16:34

Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 8.00, două persoane necunoscute s-ar fi deplasat la domiciliul unei femei din Buhuşi, unde, prin metoda împrietenirii i-ar fi oferit acesteia şi soţului său două bilete de călătorie în valoare de 300 de lei, la preţul de 200 de lei.

Cei în cauză ar fi observat locul de unde femeia ar fi scos banii pentru a le achita contravaloarea biletelor, iar ulterior, unul dintre ei le-ar fi distras atenţia celor doi soţi şi celălalt ar fi sustras din locuinţă suma de 40.000 lei.

Poliţiştii din Buhuşi au identificat cei doi autori, ambii din judeţul Iaşi.

Citeşte şi: Jaf ca în filme la Iași! Petrecăreți, aliniați cu fața la perete de opt indivizi cu cagule, înarmați cu bâte și cuțite

Anchetatorii au efectuat două percheziţii la domiciliile celor în cauză, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buhuşi. La domiciliul unuia dintre ei, poliţiştii au descoperit o parte din suma de bani sustrasă.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

×
Subiecte în articol: jad Buhuşi furt
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close